Vremea Romania, Arad 13°C

Stiri Arad

UN AN DE LA COLECTIV. Pavlos şi-a salvat prietenul, dar a rămas mutilat: "Mi-am văzut picioarele, care erau răzuite..."

Pe 30 octombrie se împlineşte un an de la tragedia din Club Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane şi alte câteva zeci se luptă şi acum cu rănile care le-au rămas pe trupuri şi în suflete. Pavlos Popovici se numără printre supravieţuitori. A stat in coma indusa aproape doua luni, iar parintii au trait fiecare zi cu gandul ca ar putea fi ultima pentru copilul lor. La un an distanta de la Colectiv, Pavlos se afla tot in Belgia. Nu stie numarul operatiilor suferite si nici cate il mai asteapta.

UN AN DE LA COLECTIV. Pavlos şi-a salvat prietenul, dar a rămas mutilat:
Comentează 0

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, între care 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini.

Pavlos Popovici a fost ars in proportie de 60%, a facut stop cardio-respirator si medicii l-au salvat la limita. A stat in coma aproape doua luni si s-a trezit de Anul Nou. Iar toate acestea i s-au intamplat la doar 15 ani. Pavlos a intrat in Colectiv atunci cand viata i se parea mai frumoasa ca oricand. Dar a iesit de acolo, mutilat. Si-a salvat prietenul in scaun cu rotile, insa el nu va mai fi niciodata la fel.

"Trebuia sa fie o seara foarte misto. Si a fost amuzanta pana intr-un punct. M-am trezit in Romania, la spital, tot in seara aia, ca plangeam dupa o sticla de apa si nu puteam sa deschid ochii, fiindca ma dureau foarte tare. Deliram si le-am spus asistentilor: ce frumosi sunteti! Si atunci mi s-a spus ca si eu sunt foarte frumos. Si eu am raspuns ca n-o sa mai fiu", a povestit Pavlos

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Scrie un comentariu

trimite