Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultima cortină. Final de stagiune la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad

Spectacole mai vechi și mai noi. Premiere. Festivaluri. Și, cel mai important, multe aplauze. Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad pune punct unei noi stagiuni. Și nu o face oricum, ci jucând cele mai iubite spectacole jucate pe cele două scene ale teatrului. Votate de public, cele două spectacole care încheie anul teatral 2017/2018 ajung în fața publicului la finalul acestei săptămâni.

Ultima cortină. Final de stagiune la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad
Comentează 0

Astfel, în 23 iunie, de la ora 19.00, actorii arădeni, în sala Studio; “Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban– spectacol clasat pe locul I în topul preferințelor spectatorilor. Ioan Peter, Cecilia Donat, Alex Mărgineanu, Angela Petrean – Varjasi, Alina Vasiljević, Ștefan Statnic, Robert Pavicsits, Roxana Sabău și Călin Stanciu – sunt actorii care vor spune inspirat, pentru ultima oară în această stagiune,  istoriile de demult ale Aradului. Și asta într-un demers teatral care le-a adus artiștilor, în ultimul an, pe lângă o serie de premii și o nominalizare pentru “Cel mai bun spectacol” în cadrul Galelor UNITER.

Atunci când vorbim despre cele mai iubite spectacole jucate la sala mare, putem spune că spectatorii au fost… mai darnici. Asta pentru că, pe primul loc, au plasat, cu același număr de voturi, două spectacole: “Don Juan se întoarce de la război” (regia Horia Suru) și “Disputa” (regia Vlad Massaci).  Și pentru că spectatorului trebuie să i se dea ceea ce… a votat , actorii Teatrului Clasic “Ioan Slavici” vor juca ambele spectacole clasate pe locul I, astfel: în 24 iunie, de la ora 19.00 “Don Juan se întoarce de la război”, iar în toamnă, în chiar deschiderea noii stagiuni: “Disputa”.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite