Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ULALA organizează primele cursuri de administratori după schimbarea legii

Veste bună pentru arădenii care vor să devină administratori de condominii: Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad (ULALA), membră a Ligii Habitat Casa Plus, organizează primele cursuri după intrarea în vigoare a Legii 196/2018.

ULALA organizează primele cursuri de administratori după schimbarea legii
Comentează 0

„Înscrierile la cursul de administrator de condominii se pot face de luni până vineri, între orele 9:30 şi 16:00, la sediul din Arad, str. George Coşbuc, nr. 33. Participarea la curs vă fi posibilă în ordinea înregistrării cererilor de înscriere, grupa va fi constituită în funcție de capacitatea sălii de curs; cursul se adresează persoanelor care doresc, să desfăşoare astfel de activităţi, actuali administratori de imobile, proprietari de apartamente, tinerilor, pensionarilor...”, susține Dorina Lupșe, președintele ULALA.

La cursuri se pot înscrie, conform prevederilor Standardului ocupațional, persoanele care au absolvit o formă de învăţământ general obligatoriu.

 Documente necesare înscrierii:

• copie buletin/carte de identitate;

• copie certificat de naştere;

• copie certificat de căsătorie, dacă este cazul;

• copie diploma studii medii sau studii superioare;

• copie certificat de participare sau absolvire a unui curs de pregătire/perfecţionare/formare profesională a persoanele care au absolvit un astfel de curs anterior intrării în vigoare a noii legi;

• copie atestat de administrator de imobile (dacă este cazul); 

• formular de înscriere (se completează la înscriere);

„Persoanele care doresc să afle detalii cu privire la modalitatea de verificare finală a cunoștințelor dobândite, costurile cursului, cât şi alte aspecte necesare pentru absolvirea cursului de calificare profesională şi de obţinere în final a certificatului de calificare profesională  în profesia sau ocupaţia de „ADMINISTRATOR DE CONDOMINII”, conform cu prevederile noii legi a Legii nr. 196/2018,  o pot face sunându-ne la numărul de telefon 0257/285053 sau venind sediul Uniunii”, a ținut să precizeze Dorina Lupșe.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite