Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV: Festivalul uniFEST la a XIV -a ediție la Arad

UAV: Festivalul uniFEST la a XIV -a ediție la Arad
Comentează 0

Liga Studenţilor din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad a lansat o nouă ediție a festivalului UniFEST. Timp de două săptămâni vor avea loc activități dedicate atât studenților, cât și tuturor celor care vor dori să participe.

La deschiderea ce a avut loc miercuri, 4 noiembrie 2015, arădenii au avut parte de un spectacol oferit de copiii din clubul canto DezArt. Aceștia au încântat publicul cu talentul lor muzical, note de vioară și vocile răsunătoare.

De asemenea, în lumina tragicelor evenimente desfășurate în București, LSUAV  Arad a sărit în ajutor prin organizarea a două evenimente caritabile: donarea de sânge și un concert caritabil. Studenții au fost foarte receptivi la aceste evenimente, în speranța ca orice mic ajutor să fie cu folos victimelor din Colectiv.

Săptămâna aceasta vine cu alte evenimente, în special educative și sociale. Liga Studenţilor din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad vă așteaptă să vă înscrieți la oricare dintre acestea doriți și vă stă la dispoziţie pentru orice informaţie privind programul UniFest, afişele sau concursurile organizate.

C. P.

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide