Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV a punctat  la Novi Sad

UAV a punctat  la Novi Sad
Comentează 0

Reprezentanţii Facultăţii de Sport din cadrul UAV au fost prezenţi la Universitatea din Novi Sad.

Arad. Patru cadre didactice de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul UAV, au fost prezente la Novi Sad, la universitatea din oraş, în cadrul programului Erasmus plus. „O experienţă extraodinară care ne-a permis să realizăm un schimb de opinii legate de procesul de învăţământ, ne-a deschis calea spre internaţionalizarea activităţii didactice şi a creat cadrul unui schimb intercultural benefic ambelor părţi”,a punctat conf.univ.dr. Corina Dulceanu, unul din profesorii arădeni prezenţi la Novi Sad. Au mai făcut parte din echipa UAV, prof.univ.dr. Ioan Galea, lect.univ.dr. Popa Lucian şi lect.univ.dr. Viorel Ardelean.

De asemenea  profesorii arădeni au fost invitaţi şi au participat la conferinţa „Exercise@ Quality of Life”, organizată de Universitatea din Novi Sad. Prezentarea articolului referitor la potenţialul biomotric al studenţilor de la Facultăţile de neprofil din cadrul UAV, semnat de Ioan Galea şi Viorel Ardelean a stârnit multe discuţii, cu atât mai mult cu cât datele prezentate s-au bucurat de expertiza dr. Dana Negru de la DSP Arad.  Conferinţa s-a bucurat de participarea universităţilor din peste 10 ţări şi a fost un bun prilej pentru reprezentanţii Facultăţii de Sport din cadrul UAV de lua contact cu aceştia, de a stabili noi întâlniri în vederea derulării de proiecte comune.

„Colegii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport au avut bucuria de a îmbina o experienţă Erasmus cu participarea la o importantă conferinţă în domeniu în Serbia, la Novi Sad.  Universitatea din Novi Sad este una dintre universităţile cu care avem o foarte bună colaborare şi mă bucur că acest parteneriat se dovedeşte a fi benefic pentru colegii mei. Prezenţa lor la conferinţa „Exercise and Quality of Life” este un câştig de imagine atât pentru Facultatea de Sport cât şi pentru UAV”, a punctat rectorul UAV,prof.univ.dr. Ramona Lile.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite