Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiect european la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

 Proiect european la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
Comentează 0

UAV implicată într-un proiect european pentru integrarea pe piaţa muncii a persoanelor cu probleme psihice.

Arad.  Timp de trei zile, la Arad, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad are loc întâlnirea partenerilor din cadrul proiectului  „SPSM-Angajabilitate în Europa-Sănătate publică și sănătate mintală: nevoi urgente de formare, integrare socială, angajabilitate”. Parteneri din patru ţări lucrează împreună  pentru a combate discriminarea și excluziunea socială, prin măsuri care să susţină şi să completeze strategiile naţionale şi politicile de ocupare a locurilor de muncă.

Sunt prezenţi la Arad, la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul universităţii arădene de stat,  partenerii din Luxemburg(CRP Santé), Belgia(Article 23), Elveția (Trajets), Franța(Agapsy), România(UAV). Timp de trei zile specialiştii din cele patru ţări  vor face vizite la centre din cadrul DGASPC, DDAC, la agenţi economici care lucrează cu persoane defavorizate, vor participa la workshop-uri cu problematica proiectului şi vor încerca să definească măsuri  privind îmbunătățirea practicilor de integrare socio-profesională a persoanelor care au dobândit o boală psihică pe parcursul vieții.

 De la Universitatea  Aurel  Vlaicu în proiect sunt implicați coordonatorul proiectului prof.univ.dr. Gabriela Kelemen și coordonatorul științific conf.univ.dr.Mihaela Gavrilă și specialiști: prof.univ.dr.Olga Moldovan, conf.univ.dr.Tiberiu Dughi și lector univ. dr. Camelia Bran.

 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite