Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tujamo, un DJ care a făcut furori în Marea Britanie, Germania și Austria, vine pe scena principală de la Aeroport; tichetele de acces pentru AOA se pot cumpăra și de la punctele fixe (VIDEO)

Pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Tujamo, Cargo, Paul Damixie, Pascal Junior; Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan, Timirash, Senpai Stuff.

Tujamo, un DJ care a făcut furori în Marea Britanie, Germania și Austria, vine pe scena principală de la Aeroport; tichetele de acces pentru AOA se pot cumpăra și de la punctele fixe (VIDEO)
Comentează 0

Tujamo va urca pe scena principală de la Aeroport pe 8 iulie.

Matthias Richter, alias Tujamo, cum este numele său de scenă, e un producător și DJ de muzică house electro germană. Alături de Plastik Funk și Sneakbo, au lansat single-ul „Dr. Who!”, care a ajuns pe locul 21 în UK Singles Chart. Împreună cu Steve Aoki și Chris Lake, a lansat un alt hit „Boneless”, care a făcut furori în Germania și Austria. Printre singel-urile lansate de-a lungul carierei amintim „Hey Mister”, „Nova" (vs. Dimitri Vegas & Like Mike and Felguk), „S.A.X.” (cu Laidback Luke), „Booty Bounce”, „Cream”, (cu Danny Avila), „Booty Bounce”, (cu Taio Cruz), „Drop That Low (When I Dip)”, „Boom!”, „Riverside (Reloaded / cu Sidney Samson), „Lonely” (cu Vize și Majan).

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Admiratorii lui Tujamo sunt aşteptaţi pe 8 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, a fost de 249 de lei, însă toate abonamentele de acest tip puse în vânzare cu reducerea de 50% anunţată de organizatori s-au epuizat. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

În încheiere, mai trebuie spus că potrivit organizatorilor, primul val de abonamente este aproape sold out, iar începând cu zilele acestea tichetele de acces se pot achiziționa și de la punctele fixe: AOA Garden, KF, Tucano și Wishes.

Intraţi AICI pentru detalii.

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite