Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trupa CARGO sărbătorește în Arad 30 de ani de muzică rock!

Trupa CARGO sărbătorește în Arad 30 de ani de muzică rock!
Comentează 0

Centrul Municipal de Cultură Arad și Primăria Municipiului Arad vă invită să ne bucurăm împreună de festivitățile Zilei Naționale a României. Ziua de 28 noiembrie este dedicată sesiunii naționale de comunicări științifice „Aradul - centru politic al românilor transilvăneni”, care va avea loc în sala Regele Ferdinand, începând cu ora 10.

Ziua de 29 noiembrie este o zi cu adevărat specială, întrucât festivităților Zilei Naționale li se adaugă un foarte important motiv de celebrare: a 30-a aniversare a uneia dintre cele mai iubite trupe de muzică rock din România. Această zi le este dedicată arădenilor iubitori de muzică rock, care se vor putea bucura de concertul aniversar CARGO, care vor urca pe scenă pentru a sărbători 30 de ani de activitate. În deschidere, începând cu ora 18, pe Platoul Primăriei, vor concerta trupele Underdose, On The Edge și  Blackjack.

Pe parcursul acestor 30 de ani, traseul muzical al rockerilor de la CARGO a fost presărat cu suișuri și coborâșuri, însă muzica rock, albumele și show-urile realizate cu pasiune și profesionalism au asigurat un loc de neclintit celor de la CARGO între preferințele românilor și mai ales ale arădenilor.

Amintim doar câteva dintre mega hiturile cu care ne-a încantat în cei 30 de ani de activitate muzicală una din cele mai iubite trupe rock din România: Dacă ploaia s-ar opri, Aproape de voi, Doi pași în urma ta, Ziua Vrăjitoarelor, Călare pe motoare, Erata, Nu pot trăi fără tine, Astăzi și mâine, Ca o stea, dar și cel mai recent single al trupei, Nu mă lăsa să-mi fie dor.

Cu ocazia aniversării a 30 de ani pe scena muzicii rock,  haideți  să le mulțumim, să-i aplaudăm și susținem,  să ne mandrim ca trei dintre membrii  trupei sunt arădeni  și să cântăm împreună cu ei, urându-le în cor “Long Live CARGO”!

În 29 noiembrie vă așteptăm să spunem împreună: „La mulți ani, România! La mulți ani, Arad!” și bineînțeles „La mulți ani, CARGO!”

www.cmcarad.ro

Facebook: Centrul Municipal de Cultura Arad

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide