Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trucuri pentru o cafea absolut delicioasă

Îți place cafeaua? cauți mereu secrete pentru a o face mai bună? Iată cum să faci o cafea absolut delicioasă, folosind câteva trucuri simple, la îndemâna oricui.

Trucuri pentru o cafea absolut delicioasă
Comentează 0

1. Amestecă jumătate de linguriță de zahăr de trestie cu cafea. Încălzește puțin amestecul, la foc mic, apoi adaugă apă. Zahărul ușor caramelizat va oferi cafelei tale o aromă și un gust deosebit.

2. Pentru o cafea fără zaț în cană, adaugă o linguriță de apă rece în cafeaua proaspătă și așteaptă jumătate de minut. Zațul se va depune pe fundul ibricului, astfel că nu va trebui să o mai filtrezi. Este una dintre cele mai cunoscute metode de a scăpa de zaț.

3. Dacă vrei o cafea rece, nu folosi cuburi de gheață, îi vor schimba gustul. Mai bine răcește cafeaua, pune-o în tăviță la congelator. Pune câteva astfel de cuburi de cafea în lapte, iar aroma va fi deosebită.

4. Cafeaua devine și mai delicioasă dacă folosim condimente. Pune puțin cardamon, ghimbir, nucșoară sau scorțișoară în cafea, încălzește-o la foc mic. Băutura va absorbi din arome, iar cafeaua va avea un gust deosebit.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite