Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei irakieni au fost prinși după ce au încercat să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat trei persoane din Irak care au încercat să iasă ilegal din ţară, evitând controlul de frontieră.

Trei irakieni au fost prinși după ce au încercat să iasă ilegal din țară
Comentează 0

Ieri, în jurul orei 02.30, la P.T.F Nadlac II - Csanadpalota, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat, în parcarea situată în terminalul destinat automarfarelor, pe sensul de ieşire din România, trei indivizi de origine afro-asiatică care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Din acest motiv, persoanele au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei în cauză sunt doi bărbaţi şi o femeie, cetăţeni din Irak cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani, iar în cadrul primelor cercetări, au declarat că doreau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite