Vremea Romania, Arad 8°C

Stiri Arad

Topul firmelor arădene la EXPO (FOTO)

Topul firmelor arădene la EXPO (FOTO)
Comentează 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și-a premiat și în acest an excelența în afaceri. Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXIV-a ediție, a avut loc în data de 19 octombrie la Complexul Expo Arad.

Cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat stindardul calității și al performanței, au fost recompensați într-o adevărată gală a mediului de afaceri arădean.

Anul acesta au intrat în competiția menită să-i evidențieze pe cei mai buni dintre cei mai buni un număr total de 2.215 firme, care au fost incluse în top,  în funcție de domeniile de activitate. Ierarhizarea a avut la bază rezultatele financiare ale anului 2016 și s-a facut conform clasamentului furnizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, la nivel național.

Topurile județene de firme au fost structurate pe şapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț și Turism.

Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri arădean. Anul acesta Camera de Comerț a propus un program cu totul inedit participanților la eveniment. Pentru celebrarea performanței în business-ul arădean este nevoie de o ambianță cu totul deosebită și de aceea anul acesta ne-am dorit să dezvoltăm conceptul de gală a campionilor business-ului arădean”, a declarat președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

 

C. P.

Galerie foto (567)

Scrie un comentariu

trimite