Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top cele mai bune ţări în care să lucrezi de acasă. România, pe locul trei în lume

Top cele mai bune ţări în care să lucrezi de acasă. Circleloop a publicat ediţia de anul acesta a Digital Nomad Index, un clasament al ţărilor. Topul se bazează pe o serie de factori, precum viteza de internet, costurile facturilor la internet, dar şi chiriile lunare.

Top cele mai bune ţări în care să lucrezi de acasă. România, pe locul trei în lume
Comentează 0

Top cele mai bune ţări în care să lucrezi de acasă. Având în vedere pandemia de Covid şi faptul că un număr considerabil mai mare de oameni au lucrat remote în ultimele zece luni, acest clasament capătă în 2021 mai multă importanţă decât în anii precedenţi, scrie Mediafax.

România se situează pe poziţia a treia în clasament, primele două locuri sunt ocupate de Canada şi Marea Britanie.

Top cele mai bune ţări în care să lucrezi de acasă

Pe locul trei pe indexul nostru se află România, care este una dintre pieţele de tehnologii cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală şi de Est.

Această ţară inovatoare are, de asemenea, unele dintre cele mai ieftine costuri lunare medii ale pachetelor de internet pe linie fixă de pe lista noastră, la 8,15 dolari americani. Dacă sunteţi în căutarea unui acces la internet ieftin şi de încredere, România ar putea fi locul perfect pentru dvs”, se arată în descrierea făcută ţării noastre în Digital Nomad Index.

Scorul obţinut de România după analizarea tuturor criteriilor este de 62.28 de puncte.

Pe primul loc în clasament se situează Canada. Cu un punctaj de 74,35, ţara nord americană excelează la viteaza de internet mobil şi are un scor mult mai bun în indexul fericirii.

În top 10, pe lângă Canada, Marea Britanie şi România, mai sunt Suedia, Danemarca, Franţa, Olanda, Australia, Elveţia şi Germania.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite