Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TOATE răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre vaccinarea împotriva COVID-19 într-o BROȘURĂ pentru medici - DOCUMENT

Ministerul Sănătăţii a lansat o broşură cu informaţii utile despre vaccinarea împotriva COVID-19, pentru a veni în sprijinul medicilor de familie şi al medicilor curanţi. Documentul cuprinde cele mai frecevente întrebări ale medicilor cu privire la vaccinare.

TOATE răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre vaccinarea împotriva COVID-19 într-o BROȘURĂ pentru medici - DOCUMENT
Comentează 0

Documentul include răspunsuri la peste 30 de întrebări primite din partea medicilor, inclusiv cu privire la eficienţa vaccinului, siguranţa vaccinării pentru persoanele cu boli cronice, autoimune sau cancer şi contraindicaţiile la vaccinare pentru pacienţii cu diverse patologii.

Broşura va fi trimisă către medicii de familie şi poate fi descărcată pe pagina web a Ministerului Sănătăţii, la adresa http://www.ms.ro/brosura-medici-vaccinarea-covid-19-ms/, a anunțat joi instituția.

„Medicii de familie şi medicii curanţi sunt vitali pentru o campanie de vaccinare reuşită. Ei sunt cei mai aproape de pacienţi şi îi pot ajuta să ia decizii informate. Opiniile comisiilor de specialitate care au contribuit la această broşură confirmă că vaccinarea este sigură, eficientă şi este calea prin care împreună putem să oprim pandemia. Materialul medical este redactat în colaborare cu comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătăţii. Credem că va fi un sprijin pentru medicii care primesc întrebări despre vaccinare de la pacienţi sau care chiar ei au întrebări la care nu au găsit răspunsuri”, a transmis dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA BROȘURA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite