Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii biciclişti arădeni îşi dau întâlnire la “Bicicliştii Iscusiţi”

Tinerii biciclişti arădeni îşi dau întâlnire la “Bicicliştii Iscusiţi”
Comentează 0

O cursă de obstacole pentru tinerii biciclişti arădeni va avea loc pe data de 29 august, de la ora 10,  în parcul Aventura Voinicilor din Arad.

Cei prezenţi vor fi împărţiţi pe mai multe categorii, astfel: PICI 1-5 ani – jaloane, PITICI 6-12 ani - jaloane+obstacole, VOINICI 13-17 ani - jaloane+obstacole+rampe

Nu se percepe taxă de participare, iar organizatorii evenimentului, asociaţia Euromediu, spun că este obligatory casca de protecţie şi echipametul suplimenbtar de protecţie.

"Bicicliştii Iscusiţi" se adresează exclusiv copiilor, pâna la 18 ani. Nu se adresează celor foarte avansaţi în tehnica ciclistă, ci copiilor cu cunoştinţe minime şi medii în domeniu.

Este un concurs cu obstacole în contratimp, adaptat pentru 3 categorii de vârstă. Dificultatea traseului creşte în funcţie de categoria de vârstă. Pentru a participa, concurenţii trebuie să deţină declaraţia de responsabilitate semnată de unul dintre părinţi.

Date suplimentare găsiţi la acest link https://www.facebook.com/events/686140771487270/. Înscrierile se pot face şi la faţa locului, în dimineaţa concursului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite