Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teste în plină pregătire pentru Cermei şi Sebiş

Teste în plină pregătire pentru Cermei şi Sebiş
Comentează 0

Gloria Lunca Teuz Cermei a disputat primul amical al verii pe propriul teren în faţa unui adversar care are pretenţii de promovare în stagiunea viitoare a Ligii a IV-a. Crişul Chişineu Criş a ţinut piept adversarului mai bine cotat, rezulând o remiză cu 2 goluri. Modan a deschis scorul pentru Criş, scorul final, 1-1, fiind stabilit de Gurban. „A fost un test util, pe o temperatură caniculară, în fața unei echipe bune din fotbalul arădean, poate cea mai solidă din fotbalul județean. Aspectul partidei a fost, în general, echilibrat, cu un plus pentru cei de la Crișul la capitolul fizic”, a spus Radu Anca, antrenorul Cermeiului. 

Cermei: Bodea – Taylor, Cotoc, Gurban, Suslak – N. Varga – Mager, Vereș, Diarra, Morar – Sulea. Au mai jucat: Nistor, Boldor, Aldan, V. Brânduse, Fl. Brândușe, Bubuș, Ianc, E. Varga.

......................................................

O altă reprezentantă a Aradului în Liga a III-a, Naţional Sebiş a jucat pe Bega cu rezervele prim divizionare ACS Poli. Petculescu a deschis tabela pentru oaspeți de la punctul cu var, Bocșan a egalat dintr-o fază fixă pentru timișoreni, dar Ruță și Săulescu au stabilit rezultatul final: 1-3. „A fost o milșcare bună, echipa se apropie de ceea ce-și dorește antrenorul de la ea. Se lucrează la relații de joc, sunt destui jucători nou-veniți, dar se intră în linie dreaptă cu cristalizarea echipei”, a precizat Călin Cojocaru, managerul Naționalului.

Sebiş: Voicilă – Zăinescu, Dumitrache, Basic, Tătulea – Sz. Vereș – Pîslaru, Livan, Petculescu, Voinescu –  Ionică, pe parcurs mai intrând: Munteanu – E. Dică, Săulescu, Susan, Siminic, Vereș jr., Ruță, Pintea. Bârsănel.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite