Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teren de fotbal UEFA - FRF, la Chișineu-Criș

Proiectele primarului din Chișineu-Criș, Flavius Chereji, încep să prindă aripi! Iar bază sportivă pe strada Dragoș Vodă  este primul pas spre o nouă zonă de dezvoltare.

Teren de fotbal UEFA - FRF, la Chișineu-Criș
Comentează 1

Iată ce ne spunea Flavius Chereji: „Din vremurile trecute, am analizat așa zisele proiecte care zăceau prin dulapuri, dând bine în poze. Unul dintre proiecte ni s-a părut interesant așa că am trecut la resuscitarea și punerea lui în practică. Zonele de agrement și mișcarea în aer liber trebuie să capete alte dimensiuni. Accesul pe terenurile de sport trebuie să devină un lucru obișnuit pentru cât mai mulți locuitori, mari și mici.  A fost mult de lucru în ultimele luni, dar apar primele rezultate!”

 Zilele trecute, Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat, în prima fază, demararea la Chișineu-Criș a proiectului Bază sportivă de tip I. Proiectul va cuprinde:

-un teren sportiv de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, 105 m × 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori,

-teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, cu dimensiunea 20 m × 40 m,

- clădire vestiare și administrativă,

- parcare autovehicule și autocar.

Prima fază va fi preluarea în administrare pe perioada construcției, de către CNI, a suprafeței de minim 13.202 mp. CNI va asigura derularea investiției. Valoarea estimată a lucrărilor este de 6.320.000 lei.  Primăria Chișineu-Criș va avea în sarcină consultanța, avizele necesare, utilitățile, întreținerea și exploatarea bazei. Și normal, asigurarea tuturor condițiilor necesare derulării unui asemenea investiții. Prin acest prim proiect, se dă startul unei noi zone de dezvoltare urbanistică a orașului.

Sorin Ghilea

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite