Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Flavius Chereji va fi candidatul PNL pentru Primăria Chișineu-Criș

A fost stabilit candidatul Partidului Național Liberal pentru Primăria Chișineu Criș. Acesta este Flavius Chereji (38 de ani), inginer energetic, șef de formație la E-Distribuție Chișineu Criș. A fost stabilită și persoana viceprimarului care va susține cu experiența și viziunea sa activitatea primarului. Este vorba despre președintele organizației PNL Chișineu-Criș, Teodor Torsan (46 de ani).

Flavius Chereji va fi candidatul PNL pentru Primăria Chișineu-Criș
Comentează 0

Cei doi vor fi liderii echipei care va aduce în administrația orașului Chișineu-Criș acel suflu nou pe care localnicii îl așteaptă de mai mulți ani. Ei vor face echipă cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, pentru a da orașului Chișineu-Criș o nouă perspectivă de dezvoltare. De asemenea, echipa aceasta este sprijinită și de europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.

„Candidatul PNL pentru primăria orașului se bucură de întreaga mea susținerea și de susținerea organizației noastre. Împreună, vom câștiga alegerile locale, vom schimba în bine administrația orașului, întinerim acest oraș care are mare nevoie de vitalitate. Este foarte important nu doar să avem primar la Chișineu-Criș, ci și o majoritate în Consiliul Local, să putem garanta realizarea proiectelor pe care le propunem pentru locuitorii orașului și cei din Nădab”, a declarat Teodor Torsan, președintele organizației locale PNL.

La rândul său, candidatul PNL la primăria orașului Chișineu Criș, Flavius Chereji, a declarat: „Candidez pentru că vreau o schimbare la Chișineu-Criș. Schimarea și întinerirea administrației publice și le dorește toată lumea, pentru că actuala administrație este mult prea îmbătrânită și nu mai poate să facă ceea ce ar trebui pentru cetățenii orașului. Am un proiect clar, știu ce îmi doresc, și am colegi, la Chișineu-Criș, la Arad, la București, care mă vor sprijini. Sunt în cea mai puternică echipă, iar orașul nostru are în sfârșit șansa să crească ritmul dezvoltării, să fie mai bine și mai eficient gospodărit”.

La rândul său, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, care candidează pentru un nou mandat, a precizat: „Susțin echipa PNL de la Chișineu-Criș. PNL are candidați foarte buni și pentru primărie și pentru Consiliul Local. Împreună putem crea proiecte noi și importante pentru locuitorii din zonă. Îmi amintesc că PSD a votat în Parlamentul României împotriva finanțării șoselei de centură a orașului Chișineu-Criș, pe care noi ne-o dorim foarte mult. O vom construi, evident fără PSD. Îmi doresc să am la Chișineu-Criș parteneri cu care să pot colabora, ca președinte al Consiliului Județean, un primar și un viceprimar care să înțeleagă cât sunt de importante proiectele europene și cum pot ele schimba viața comunității. Am încredere că vom câștiga, pentru că avem proiectul cel mai bun și gândim pentru viitorul comunității, nu trăim din ceea ce s-a întâmplat în trecut”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite