Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Temperaturile scad tot mai mult. Prognoză neașteptată pentru joi, vineri și sâmbătă

Vremea continuă să se răcească în următoarele trei zile, ajungând să fie chiar mai frig decât în mod normal în această perioadă, spun meteorologii.

Temperaturile scad tot mai mult. Prognoză neașteptată pentru joi, vineri și sâmbătă
Comentează 0

VREMEA JOI

Joi, temperatura aerului va continua sa scada în majoritatea zonelor, dar cu precadere în jumatatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie; valorile maxime se vor încadra între 13...14 grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Muntenia şi 21 de grade în Banat şi în sudul Crişanei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în jumatatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în extremitatea de sud-est va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze mai mari în estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55...60 km/h cu precadere în zona litorala.

În București, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la aceasta data, cu temperaturi în scadere, astfel ca maxima va fi de 16...17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari, iar vântul va sufla moderat, cu intensificari temporare.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorari temporare în zona Carpaţilor Meridionali însa probabilitatea de apariţie a ploilor de scurta durata, slabe cantitativ, va fi redusa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari trecatoare în cursul zilei. Temperatura aerului va fi în scadere uşoara faţa de intervalul precedent.

La mare, valorile termice vor continua sa scada, astfel ca temperaturile maxime vor fi de 15 ...16 grade, iar temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade. Cerul va fi temporar noros şi trecator va ploua slab. Vântul va prezenta la inceput intensificari temporare apoi va sufla tare cu viteze ce vor depaşi la rafala 55 - 65 km/h.

VREMEA VINERI

Vineri, in majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est și în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13…14 grade in depresiuni si in nordul Moldovei și 19 grade la Arad si Timisoara.

Cerul va fi parțial noros în sudul extrem și în sud-vest și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55...60 km/h pe litoral. Izolat, în nord și în centru se va produce brumă.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârșitului de septembrie; dimineata, 8…9 grade in oras si spre 6 grade in imprejurimi si o temperatura maximă de 15...16 grade iar cerul va fi variabil.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sambata, vremea se va menține răcoroasă în majoritatea zonelor, local chiar rece dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade la Miercurea Ciuc și 19 grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi parțial noros în sud și sud-est și mai mult senin în restul țării. Vântul va mai avea intensificări, în special în prima parte a zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral. Dimineata, pe arii restrânse se va forma ceață si izolat, mai ales în zonele depresionare din nord și din centru, se va produce brumă.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare răcoroasă, chiar rece în orele dimineților cand vor fi 7...8 grade in oras, mai putin, până la 4...5 grade, în zona preorășenească. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade iar cerul va fi variabil.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite