Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se face frig, după vântul puternic de ieri; la munte sunt aşteptate ninsori, dar sfârşitul de săptămână vine cu temperaturi de vară, la Arad

Temperaturile au scăzut semnificativ, după vântul puternic de ieri, în Arad înregistrându-se în această dimineaţă 4 grade Celsius.

Se face frig, după vântul puternic de ieri; la munte sunt aşteptate ninsori, dar sfârşitul de săptămână vine cu temperaturi de vară, la Arad
Comentează 0

Iris Răducanu, meteorolog ANM, a explicat la Realitatea PLUS faptul că temperaturile au scăzut în aceste zile însă un nou episod cu vânt puternic nu se va repeta. În schimb, astăzi este posibil să avem lapoviță și ninsoare la munte, scrie realitatea.net.

„După acest pasaj cu intensificările vântului de ieri rămânem cu temperaturi sub normele specifice, temperaturi cuprinse între 10 și 20-21 de grade. Ne așteptăm la intensificări ale vântului în zona montană, dar în zilele următoare se vor diminua ca intensitate. Ne așteptăm la ploi slabe și precipitații mixte. Episoade de vânt puternic cum au fost cele de ieri nu vor mai fi pe parcursul săptămânii viitoare. Pe parcursul zilei de astăzi ne așteptăm la lapoviță și ninsoare în zonele montane", a declarat Iris Răducanu la Realitatea PLUS.

Sfârşitul de săptămână vine însă, la Arad, cu temperaturi ridicate, sâmbătă urmând să fie înregistrate maxime de 27 de grade, potrivit accuweather.com.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: europafm.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite