Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Se strică vremea. Vezi ce anunţă meteorologii

Meteorologii anunţă vreme capricioasă pentru zilele următoare. în mai multe regiuni din ţară va plau, iar mercurul dion termometre va începe să scadă. De marti pana aproape de weekendul viitor regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Se strică vremea. Vezi ce anunţă meteorologii
Comentează 0

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, îndeosebi în regiunile extracarpatice, cu maxime ce pleaca de la 11 grade în depresiunile din estul Transilavniei si ajung la 20...21 gr in Lunca Dunarii. În vestul, centrul şi nordul teritoriului, treptat înnorările se vor accentua si precipitatiile se vor extinse. Va ploua în Maramureş şi izolat în nordul Crişanei, al Transilvaniei şi Moldovei, iar noaptea noaptea va ploua în vest şi nord şi local în centru şi nord-est. Izolat, la munte şi în Maramureş, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali, trecător, vor fi precipitaţii mixte.

În restul teritoriului vremea va fi mai frumoasa, cu cerul variabil. Abia noaptea nebulozitatea este mai accentuata si izolat va ploua slab. Vântul va sufla tare la munte si temporar e turbulent si in celelalte regiuni.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci semnificativ în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantităţile de apă vor fi însemnate, local, peste 25...30 l/mp. În Munţii Apuseni şi grupele nordice ale Carpaţilor Orientali, dar şi la înălţimi de peste 1800 m în celelalte masive, treptat vor predomina ninsorile. Noaptea precipitaţii mixte sunt posibile şi în zonele de deal din vestul şi nordul teritoriului.

În sud şi in sud-est temp se mentin mai ridicate decât cele normale, înnorările vor fi temporare si va ploua pe arii restranse. Vântul va avea intensificări locale, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Maramureş şi nordul Moldovei şi 20 de grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va continua să se răcească în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, unde temperaturile raman mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi local vor cădea precipitaţii. Vor fi ploi in sud şi in esti, în timp ce, în vest, nord şi centru, vor fi ploi dar, trecător, mai ales în zonele de deal, şi precipitaţii mixte.

În zonele de munte vor fi mai ales lapoviţe şi ninsori. Vântul va sufla mai tare în Dobrogea şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei şi 19, poate chiar 20 grade in Dobrogea.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite