Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Informare meteo: Ploi, lapoviță și ninsori viscolite în aproape toată țara

Informare meteo: Ploi, lapoviță și ninsori viscolite în aproape toată țara
Comentează 0

În intervalul 02 decembrie, ora 18 – 03 decembrie, ora 23, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică (2/3 decembrie), în Dobrogea și jumătatea estică a Munteniei va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 35 l/mp.

Începând din dimineața zilei de duminică (3 decembrie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vestul teritoriului și va cuprinde majoritatea regiunilor.

În Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei și local în Transilvania și la munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent îndeosebi în Carpații Occidentali.

Carpaților Orientali și în masivele vestice ale Carpaților Meridionali. Izolat se va semnala polei.
Cu precădere pe parcursul zilei de duminică (3 decembrie), vântul va avea intensificări temporare, în regiunile sudice cu viteze de 50…55 km/h, iar în zona montană, mai ales pe creste vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Pe parcursul nopții de duminică spre luni (3/4 decembrie), precum si în timpul zilei de luni (4 decembrie), local și temporar vor fi intensificări ale vântului, mai ales la munte, unde rafalele vor depăși 60...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h, spulberând zăpada.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite