Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tare de tot: un cuplu româno-maghiar s-a oprit la Arad să cerșească puțin

Un cuplu format dintr-o femeie cu cetățenie maghiară și un doljean, s-a oprit la Arad în drum spre Europa, cu gândul să cerșească puțin. Ce a urmat, ne povestesc reprezentanții Poliției Locale.

Tare de tot: un cuplu româno-maghiar s-a oprit la Arad să cerșească puțin
Comentează 0

,,Orașul nostru, localitate de frontieră, a ajuns să ”beneficieze” de prezența unor persoane care în tranzitul lor spre o viață mai bună adoptă o conduită inadecvată, deranjând locuitorii cu diverse doleanțe.
Ieri, în gara Arad venind din Ungaria, a coborât un cuplu, ea de cetățenie maghiară, el provenit din județul Dolj, poposind aici până la următorul tren…împrejurare aparent obișnuită, până în momentul în care aceștia s-au hotărât să-și procure niște bani, cerșindu-i de pe la trecătorii din zonă. Foarte insistenți în demersul lor, proferând amenințări celor care nu se conformează.
Acest comportament s-a agravat în zona străzii Dunării, când, în urma sesizării prin dispecerat, un echipaj al poliției locale s-a deplasat pe teren pentru a identifica și înlătura cuplul scandalagiu, punându-l pe tren pentru a-și continua călătoria.
Este al treilea caz despre care am consemnat în ultimele luni, de ”personaje” care în tranzitul prin orașul nostru își fac simțită prezența, hărțuind localnicii aflați în drumul lor. 
Încurajăm cetățenii care doresc să sesizeze situații de persoane care încalcă normele de conduită și produc disconfort celorlalți locuitori, să apeleze Poliția Locală prin dispecerat, la numărul de telefon            0257-939 (apel gratuit)", transmite Poliția Locală.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite