Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ţara Zarandului sub "presiune". Ineu vs. Sebiş, sau un duel pentru orgolii, mândrie şi patriotism local

Un sfârşit de săptămână care programează derby fotbalistic arădean nu doar în eşalonul 2.

Ţara Zarandului sub
Comentează 0

La Ineu, CS din localitate înfruntă Naţional Sebiş, în C4. Dacă gazdele sunt într-un oarecare normal, ca şi rezultate şi clasament, la Sebiş se digeră greu faptul că echipa a cam ieşit din calculele pentru promovare. Însă şi în acest caz, ca în duelul dintre Pâncota şi UTA, mândria şi orgoliul pot fi decisive în joculd e mâine de pe Centralul din Ineu.

„Sebișul e mai experimentată decât noi și are jucători ceva mai bine cotați. Din acest punct de vedere, s-ar putea spune că ne mulțumim și cu un egal, dar am demonstrat în aceste două etape că putem face față oricui. Fiindcă nu cred că se mai gândesc la promovare, iar noi suntem departe de retrogradare, miza clasamentului ar putea face din acest meci unul în care se poate întâmpla orice. De aceea, eu zic că îi putem și bate, dacă vom fi mai motivați decât ei”, spune fundaşul Ineului, Tibi Bier, venit la trupa lui Cristian Sculici, în vara lui 2015 chiar de la Naţional Sebiş. „Cel puțin noi nu avem și nu am avut niciodată ca obiectiv promovarea, iar în acest moment, deși nu e treaba mea să mă bag, nici Sebișul nu cred că mai are aspirații de acest gen. De aceea nu văd de ce ar trebui să existe orgolii fără obiective importante. Sigur, ei vor veni să spele imaginea înfrângerii de etapa trecută, dar și noi vrem să ne luăm punctele în fața propriilor suporteri”, spune şi antrenorul Cristian Sculici.


„Trebuie să ne păstrăm atitudinea din partida cu Ighiul, să avem același ritm de joc, dar să eliminăm greșelile din apărare. Dacă reușim asta, sunt sigur că vom lua toate punctele sâmbătă, într-un joc pe care cel puțin eu nu-l consider derby. I-am văzut pe băieți montați, cu un moral bun în ciuda înfrângerii din etapa trecută, doar că acest moral trebuie susținut cu victorii, iar cea de sâmbătă e mai mult decât necesară pentru noi”, a spus antrenorul Sebişului, Rică Neaga, cel care nu va baza pe Negoescu (plecat de la echipă), Cherecheș (accidentat) și Rus (suspendat).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite