Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul şi Ineul promit spectacol în derby-ul de vineri. Un duel ce nu trebuie ratat

Au trecut abia 2 etape, şi deja în Liga a III-a la fotbal e programat derby-ul singurelor reprezentante ale Aradului în acest eşalon. Vineri, de la ora 17, la Sebiş, Naţionalul, cu 4 puncte în cont, înfruntă CS Ineu, care a adunat doar 1. 

Sebişul şi Ineul promit spectacol în derby-ul de vineri. Un duel ce nu trebuie ratat
Comentează 0

Bancarii au propus un nou proiect la începutul acestui sezon, antrenorul Călin Cojocaru având ingrata misiune de a mulţumi oficialii din Sebiş, în frunte cu primarul Gheorghe Feieş. "La Sebiș, avem cea mai tânără, dar și cea mai cuminte echipă de când activăm în Liga a 3-a. Dacă vom avea și rezultate, copiii vor prinde încredere, tupeu și ne vom putea bate de la egal la egal cu oricine. Am mare încredere în această echipă, ne bucurăm că am ales această cale", a spus Feieş.

„Mă bucur că am crescut etapă de etapă. Echipa se rodează încetul cu încetul, prestația contra Ighiului ne dă speranțe pentru viitor. Dar, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modești, căci ne așteaptă derby-ul cu Ineul, o echipă bună și rănită după înfrângerea din etapa precedentă”, a spus şi Călin Cojocaru, cel care, alături de elevii săi, au savurat succesul de la Ighiu.

În tabăra zărăndană, la rândul ei una tânără şi promiţătoare, sezonul a început bine, cu un parcurs bun în Cupa României. A veni eliminarea din acestă competiţie, şi o dată cu el şi înfrângere, runda precedentă, pe teren propriu cu FC Hunedoara. Cu toate acestea echipa din Ineu nu arată deloc rău.

„În fotbal contează rezultatul și mai puțin impresia artistică. Spre deosebire de meciul de Cupă cu Hunedoara chiar am jucat destul de bine. Am atacat și cu toate liniile, din păcate ne-am cam precipitat la finalizare, iar uneori am întârziat prea mult ultima pasă. Ei au fost foarte pragmatici, ne-au dat gol de fiecare data când au ajuns în careul nostru. Au profitat, bineînțeles, și de naivitatea noastră”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

Un derby care se anunţă a fi un spectacol, şi în care nimeni nu are mamă, nu are tată, şi brânza-i pe bani, vreo 90 plus alte câteva minute. După aceea apele se liniştesc. Premisele sunt bune, câtă vreme în Cupă, duelul direct a născut patimi şi show.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite