Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Tânăra de 24 de ani care încinge spiritele în PNL. Ce o recomandă pentru statutul de deputat

Mai mulţi parlamentari vechi din PNL au criticat, în şedinţa Biroului Politic Naţional, prezenţa pe locuri eligibile ale listelor electorale a unor tineri. Cele mai mari discuţiile le-a provocat desemnarea de către filiala Braşov, pe primul loc pentru Camera Deputaţilor, a Marei Mareş, în vârstă de 24 de ani, fiica fostului lider al filialei PDL.

Tânăra de 24 de ani care încinge spiritele în PNL. Ce o recomandă pentru statutul de deputat
Comentează 0

Preşedintele PNL Alina Gorghiu nu a dorit să comenteze afirmaţiile privind „prezenţa amazoanelor pe lista PNL”, despre care a spus că sunt reacţii deplasate ale unora nemulţumiţi de absenţa de pe listă. „Nu a fost uşor, a fost o misiune dificilă, o misiune pe care am dus-o la bun sfârşit şi care a dat roade”, a spus Alina Gorghiu, referindu-se la întocmirea listelor de candidaţi. Ea le-a mulţumit celor din partid care au înţeles nevoia de nou în politică şi nevoia de a aduce eşaloanele doi, trei şi oamenii din societatea civilă, în prim plan.

Mara Mareş are 24 de ani, este din Făgăraş, şi s-a prezentat ca absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De cel puţin un an activează în organizaţia de tineret a PNL.

Ce o recomandă pentru statutul de deputat?  A spus chiar ea la emisiunea lui Rareș Bogdan:

Sursa realitatea.net

Scrie un comentariu

trimite