Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânără de 14 ani, ÎNSĂRCINATĂ cu BEBELUŞUL IISUS, susţinea că nu a făcut SEX cu nimeni. S-a aflat adevărul (FOTO)

O tânără de 14 ani din America spunea în urmă cu câţiva ani că este însărcinată cu bebeluşul Iisus, după ce a rămas însărcinată fără să facă sex.

Tânără de 14 ani, ÎNSĂRCINATĂ cu BEBELUŞUL IISUS, susţinea că nu a făcut SEX cu nimeni. S-a aflat adevărul (FOTO)
Comentează 0

Mai mult, mama sa spune că a avut un vis în care i s-a arătat Dumnezeu, dar peste ani s-a dovedit că ştirea a fost un hoax.

Amanda, o adolescentă de doar 14 ani, şi-a ascuns sarcina timp de trei luni, însă, într-un final, mama sa şi-a dat seama. În momentul în care a confuntat-o, tânăra a negat faptul că ar fi făcut sex, motiv pentru care mama sa a cerut ajutorul doctorilor. Inedit este faptul că aceştia i-au spus că există puţine şanse ca copila să fi întreţinut până acum relaţii intime.

Povestea bizară continuă cu faptul că Judy, părintele copilului, a început să se roage la Dumnezeu pentru a cere iertare fiicei care a păcătuit. În acel moment, femeia spune că a avut o epifanie şi Dumenzeu a vizitat-o în vis, explicând că fiica ei a fost lăsată însărcinată pe cale divină.

"La început am fost confuză, dar apoi Dumnezeu mi-a explicată că acesta este modul în care Iisus se va întoarce pe Pământ. Eram foarte supărată că Amanda a făcut sex. Acum sunt fericită că este virgină şi că totul a fost doar munca lui Dumnezeu", a declarat femeia.

Ulterior, mama a recunoscut că i-a cerut iertarei fiicei sale şi nu a mai pedepsit-o. Mai mult, ea şi-a primit telefonul mobil înapoi şi acum i se fac toate pofetele. Peste ani, presa din America de Sud scrie că ştirea afost un hoax.

sursa: romaniatv.net

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite