Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dovada uluitoare că Iisus a existat pe Pământ! Ce au descoperit arheologii i-a impresionat chiar şi pe atei!

Dovada uluitoare că Iisus a existat pe Pământ! Ce au descoperit arheologii i-a impresionat chiar şi pe atei!
Comentează 0

Ani la rând numeroase persoane au pus la îndoială existenţa lui Iisus Hristos, însă acum arheologii americani susţin că au făcut o descoperire uimitoare, ce a impresionat oameni din toate colţurile lumii.

Potrivit independent.co.uk, aceştia ar fi descoperit locul în care Iisus a fost judecat înainte de a fi răstignit. Mai exact, ei sunt de părere că au descoperit ruinele Palatului lui Irod, din Ierusalim, care este situat în apropiere de Turnul lui David.

Astfel, săpăturile realizate în apropierea unei clădiri abandonate de Muzeul Turnul lui David, din Ierusalim, au scos la iveală ruinele unui palat care ar putea fi chiar cel în care a avut loc procesul lui Iisus, descris în Noul Testament, în urma căruia acesta a fost răstignit.

Arheologii americani sunt de părere că descrierea biblică conform căreia procesul lui Iisus a avut loc "lângă o poartă, cu un pavaj de piatră deteriorat" se detalii se potriveşte cu descoperirile arheologice din apropierea închisorii, în ciuda faptului că nu există inscripţii la faţa locului.

sursa: a1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite