Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tamponare furtunoasă la FORTUNA

Tamponare furtunoasă la FORTUNA
Comentează 5

În după-amiaza zilei de joi, 24 noiembrie, în jurul orei ghinioniste 13,00, în apropiere de Piața FORTUNA (zeița norocului în mitologia romană), mai precis lângă stația de benzină MOL, ursitoarele, horoscoapele, astrele și puterile malefice au conspirat împreună, stabilind ca la ora fatidică amintită să aibă loc o tamponare. Iar ghinionul a decis ca tocmai în acel moment, venind dinspre UTA, să treacă pe acolo un microbuz Ford, în vreme ce nefastul ceas rău a hotărât ca tot atunci dinspre str. Poetului să vină un autoturism Opel.

Așa că predicția s-a împlinit, microbuzul s-a ciocnit cu autoturismul și conducătorul Opel-ului, din fericire suferind doar leziuni superficiale, a fost transportat de către Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Acuma, imaginați-vă dvs. și singuri, cât de imposibil îi va fi șoferului microbuzului Ford să demonstreze necredincioșolor de la Poliția Rutieră, că nu el a fost de vină, ci conspirația a fost pusă la cale în altă parte și anume tamponarea se datorează locației mustind de energie negativă, FORTUNA, orei fatidice 13, vrăjitoarelor (ce nici măcar nu plătesc TVA-ul), ursitoarelor, ce nu dorm niciodată, astrelor, cinice la suferințele muritorilor și puterilor malefice, care scornesc neîncetat năzbâtii pe seama oamenilor !!! 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (29)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite