Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tâlhăria care a îngrozit Occidentul a ajuns în România!

O noua talharie brevetata de romani prin tarile Occidentale a ajuns sa faca victime si in Romania potrivit politistilor.

Tâlhăria care a îngrozit Occidentul a ajuns în România!
Comentează 0

Aruncarea cu oua in parbrizul masinilor care circula in special noaptea este ultima gaselnita prin care oameni nevinovat ajung sa fie talhariti la drumul mare.

Metoda a fost aplicata in strainatate in special in zone turistice unde soferii nu sunt atenti la prea multe detalii incercand sa gaseasca locuri de cazare sau de parcare.

Asa ca daca conduceti pe timp de noapte si vi se arunca cu oua crude pe parbriz in nici un caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii. Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichi de parbriz.

Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul accidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur.

Sursa: zvoner.com

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite