Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi arădeni au tâlhărit o femeie pe un drum lăturalnic. I-au luat poşeta cu 600 de lei

Doi arădeni au tâlhărit o femeie pe un drum lăturalnic. I-au luat poşeta cu 600 de lei
Comentează 0

Doi arădeni au tâlhărit o femeie în momentul în care aceasta se îndrepta de la serviciu spre casă. Evenimentul s-a produs în urmă cu două zile în localitatea arădeană Nădab. Cei doi au deposedat-o pe femeie de poşeta în care era 600 de lei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş arestarea preventivă a inculpatului Covaci Remus - cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

„În 25.08.2015, în jurul orelor 2240,  inculpatul Covaci Remus împreună cu inculpatul L.G.I. (minor), au urmărit-o pe persoana vătămată C.A. în timp ce se îndrepta de la locul de muncă spre domiciliu, pe un drum agricol de la marginea localităţii Nădab, cel dintâi aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi deposedând-o de poşeta în care se aflau mai multe bunuri şi suma de 600 lei; ulterior agresiunii exercitate asupra persoanei vătămate,  inculpatul Covaci Remus (care avea asupra sa poşeta) a fugit de la locul faptei însoţit de inculpatul minor L.G.I. (faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată)”, s earată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite