Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pensionară tâlhărită în Centru. Un tânăr a trântit-o la pământ și i-a smuls poșeta

Pensionară tâlhărită în Centru. Un tânăr a trântit-o la pământ și i-a smuls poșeta
Comentează 0

Polițiștii arădeni au intrat în alertă, luni seara, după un apel la 112, care anunța că o bătrână a fost tâlhărită în zona Podgoria, pe strada Traian Moșoiu.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, se îndrepta spre casă, când un tânăr a trântit-o la pământ și i-a smuls poșeta. Se pare că agresorul avea doi complici, iar victima spune că toți ar avea undeva la 20 de ani.

Dacă suspecții sunt căutați, poșeta a fost recuperată marți. Polițiștii locali au anunțat că un arădean a găsit-o aruncată pe strada Carol Davilla.

”Arădeanul nu a stat pe gânduri și a predat Poliției Locale Arad obiectul găsit. Întregul interior al bagajului era răvășit în momentul găsirii, semn că aceia care au tâlhărit-o pe B.L., în vârstă de 80 de ani, nu au abandonat poșeta înainte de a căuta în interior bani sau obiecte de valoare. Mare i-a fost bucuria bătrânei atunci când polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică i-au bătut la ușă pentru a-i returna poșeta, în interiorul căreia se aflau, între altele, cheile apartamentului și actele sale de identitate”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Arădeanca le-a relatat polițiștilor locali că, în momentul în care a fost tâlhărită pe strada Traian Moșoiu, mai avea în poșetă și suma de 20 de lei. Bani au dispărut, dar femeia se bucură că și-a recuperat actele și cheile locuinței.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite