Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Surprizele doamnelor liberale pentru copii, de 1 Iunie

Organizația Femeilor Liberale (OFL) din Arad nu a lăsat ca Ziua Copilului să treacă nemarcată. Doamnele liberale au mers în toate cartierele Aradului unde le-au făcut surprize frumoase celor mici.

Surprizele doamnelor liberale pentru copii, de 1 Iunie
Comentează 1

„Am decis să le facem o surpriză copiilor arădeni din toate cartierele municipiului cu ocazia zilei de 1 Iunie. După perioada de pandemie, care a fost dificilă pentru toată lumea, în special pentru cei mici am considerat că merită să le aducem un pic de bucurie şi normalitate prin aceaste acțiuni. Chiar dacă vremea a dat semne că nu ne este prielnică, la un moment dat a ieşit soarele, semn că vin vremuri mai bune, mai liniştite, mai sigure pentru toți.  Le mulțumesc consilierilor locali care s-au implicat în aceste evenimente şi tuturor doamnelor care sunt preşedinte de cartier în municipiul nostru", a declarat Geanina Pistru , prim-vicepreşedinte OFL la nivel național.

„Am avut un 1 iunie frumos, plin de speranță, în care am învățat să ne jucăm jocurile simple, distractive, pline de haz şi voie bună. Mă bucur că în fiecare cartier al Aradului am reuşit alături de colegele mele să facem acțiuni frumoase, utile şi pline de culoare. Peste 1000 de măşti colorate, dulciuri si baloane au fost împărțite printre prichindei. La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă”,  a mărturisit Liliana Waas, preşedintele OFL Arad.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite