Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SURPRIZĂ pe piața imobiliară. Galleria Arad NU s-a vândut! Iată ce va funcționa în imensa clădire

Speculațiile legate de viitorul Galleria Arad nu se adeveresc. Mall-ul nu a fost vândut, dar nici nu va fi transformat în bazar sau într-un centru de tip SPA, cum scriau unele publicații online.

SURPRIZĂ pe piața imobiliară. Galleria Arad NU s-a vândut! Iată ce va funcționa în imensa clădire
Comentează 1

Mall-ul Galleria a fost inaugurat în plină criză economică (2011), iar soarta se pare că i-a fost decisă încă de pe atunci. Dacă la început se putea mândri cu un grad de ocupare de 99 la sută, acum bate vântul în centrul comercial. O serie de magazine au fost închise, multe brand-uri au părăsit locația, iar decizia CORA de a pleca a fost decisivă. Acum, gradul de ocupare a spațiilor închiriabile este undeva la o treime. Chiar și puținii chiriași rămași se plâng de numărul mic de clienți care le trec pragul, astfel că nu se știe cât vor mai rezista.

Speranțe legale de revitalizarea mall-ului au apărut în august 2015, când presa națională anunța că a fost încheiat un acord preliminar pentru vânzarea Galleria Arad către un investitor. Ei bine, nu mai e mult până când se împlinește anul, dar vânzarea nu a avut loc.

Reprezentanți ai companiei care deține mall-ul afirmă că nu s-a ajuns la o înțelegere, dar negocierile vor continua, astfel că speranțe mai există.

Totuși, clădirea de pe Calea Aurel Vlaicu nu va deveni nici bazar, cum se specula, și nici centru de tip SPA. Va rămâne mall, conform proprietarilor, care susțin că și investitorii vor să-i păstreze destinația.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide