Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un mare retailer european deschide un magazin în Arad

Retailerul belgian Mega Image se extinde în vestul țării, urmând să deschidă un magazin și în Arad, afirmă surse din piață.

Un mare retailer european deschide un magazin în Arad
Comentează 0

Mega Image are în plan în acest an să deschidă primele magazine din Cluj-Napoca şi din alte oraşe din judeţ.

Începând cu anul viitor însă, belgienii îşi extind acoperirea din vestul ţării cu Oradea, Timişoara şi Arad, potrivit unor surse citate de ZF.ro. Reprezentanții Mega Image nu au oferit informații oficiale, deocamdată.

Retailerul belgian are pe piaţa locală peste 520 de magazine, dintre care peste 75% în Bucureşti şi împrejurimi, iar restul pe o rază de maximum 250 de kilometri de Capitală. Printre oraşele mari bifate deja se numără Braşov şi Constanţa.

„Compania a început deja să caute spaţii în cele trei oraşe pentru a deschide primele magazine în 2018. Se uită şi să cumpere mici reţele locale, dar caută şi să deschidă de la zero, pentru că are planuri mari“, spun sursele ZF.ro.

Încă din 2015, existau negocieri între oficialii centrului comercial Galleria Arad și ai Mega Image, pentru un supermarket. Nimic vizibil pentru clienții mall-ului nu s-a întâmplat, însă recent noua conducere a Galleria Arad a recunoscut că există tratative cu un retailer care ar putea ocupa spațiul lăsat liber de Cora.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite