Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sub influența alcoolului sau fără permis, la volan

Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat, în noaptea de 7/8 aprilie 2022, un arădean de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Splaiul General Gheorghe Magheru, din Arad. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, având o îmbibație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sub influența alcoolului sau fără permis, la volan
Comentează 0

Cu o îmbibație alcoolică de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu dreptul de a conduce suspendat a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei, un bărbat de 61 de ani, din Ghioroc.

La volanul unui autoturism care se deplasa pe o stradă din Ineu a fost depistat, de polițiștii orașului Ineu, un bărbat de 57 de ani, din Mocrea. Verificările au relevat că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.

Un tânăr de 27 de ani, din Pâncota, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din oraș, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite