Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Student consiliat, excelent viitor angajat” la UAV

„Student consiliat, excelent viitor angajat” la UAV
Comentează 0

Proiectul de succes al UAV „Student consiliat, excelent viitor angajat” se apropie de final. Au fost consiliați 1.020 studenți din grupul țintă, o parte din ei fiind deja angajați în timp ce alții au decis să își continue studiile.

În cadrul acestui proiect 22 studenți în 5 etape au realizat practica intensivă internațională, în Italia și în acest moment alți cinci studenți se află în Torino, după ce au fost selectați în urma ultimei etape de concurs dedicate stagiului de practică intensivă internațională.

Tot în cadrul proiectului s-a desfășurat și concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei” unde s-au finalizat cele trei etape de selecție și simularea unui interviu de angajare.  Ultima etapă va aduce premiu celor mai buni 8 studenți dar, la finele proiectului 40 dintre cei mai buni  participanți vor beneficia de câte 2.000 lei premiu.

Pe toată durata derulării proiectului s-au urmărit realizarea indicatorilor finali ai proiectului: angajarea studenților după ce au fost consiliați sau continuarea studiilor . „Este unul din proiectele de succes ale UAV, care a venit în sprijinul studenților în încercarea acestora de a-și începe o carieră. Este o mână de ajutor la început de drum de care ne bucurăm că au beneficiat un număr atât de mare de studenți” a punctat rectorul UAV,  Ramona Lile.

C. P.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide