Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ştii ce mănânci? NU prea! INSECTICID ANTI-PĂDUCHI în desertul preferat al COPILULUI TĂU! Îl mănâncă zilnic

Inghetata, dulciurile, carnea etc. arata foarte bine, au gust excelent si o aroma imbietoare de foarte multe ori. Crezi, insa, ca aceste lucruri se datoreaza doar ingredientelor? Crezi ca omul nu intervine cu absolut nimic in procesul de obtinere? Ei bine, are o contributie URIASA, mai ales cand e vorba de inclus pe lista ingredientelor niste produse nu tocmai ortodoxe, sa zicem. 

Ştii ce mănânci? NU prea! INSECTICID ANTI-PĂDUCHI în desertul preferat al COPILULUI TĂU! Îl mănâncă zilnic
Comentează 0

Insecticidul anti-paduchi din inghetata aroma de vanilie

De cate ori ai cumparat inghetata de vanilie si ai gasit in ea pastaie de vanilie? Aproape ca niciodata. Stii de ce? Intrucat pastaile sunt foarte scumpe, producatorii prefera sa puna o aroma sintetica, numita piperonal. Extrem de putini oameni stiu ca piperonalul este, de fapt, un insecticid anti-paduchi, asadar e toxic si poate irita pielea. 
De asemenea, piperonalul mai este folosit si pentru producerea unor lumanari si cosmetice.

Carne de pui cu clor

Cum ajunge clorul in carnea de pui si de ce nu ii simti mirosul? Ei bine, dupa ce sunt sacrificati, puii sunt cufundati in apa cu clor ca sa fie dezinfectati, dupa care sunt injectatit cu apa sarata, ca sa se mascheze gustul si sa para mai... dolofani. Evident, o sa cantareasca mai mult.

Produse de panificatie cu bromat de potasiu

In general, bromatul de potasiul e pus in paine ca sa o faca mai elastica si mai moale. In Canada si Marea Britanie, insa, el e interzis, fiind clasificat drept element cancerigen.
De asemenea, tot in panificatie se foloseste si azodicarbonamida, care provoaca diverse simptome in cazul oamenilor cu probleme respiratorii.
Bromatul de potasiu e folosit de: Burger King, Kentucky Fried Chicken si chiar si de McDonald's.

Ponturi ca sa te feresti de ingredientele periculoase:
- nu cumpara un pui cu mai mult de 50-75 mg de sodiu. Daca e depasita aceasta limita inseamna ca produsul a fost puternic injectat;
- ia-ti alimente cu cat mai putine ingrediente;
- evita alimentele pe lista carora gasesti colorantii alimentari Galben 5&6, Rosu 40 si Albastru 1.

sursa: wowbzi.ro
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite