Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SRI , încă un AVERTISMENT pentru români despre PERICOLUL SPIONAJULUI

SRI , încă un AVERTISMENT pentru români despre PERICOLUL SPIONAJULUI
Comentează 0

Serviciul Român de Informaţii a emis sâmbătă încă un avertisment pentru români pe pagina de Facebook a instituţiei. În acest sens, SRI atrage atenţia asupra pericolului spionajului din partea unor entităţi străine.

Serviciul Român de Informaţii emite al doilea avertisment în acest domeniu, în doar 10 zile. După ce i-a avertizat pe români să fie vigilenţi cu privire la posibile tentative de recrutare din partea unor servicii secrete străine, SRI atrage atenţia cu privire la pericolul reprezentat de spioni.

Cetăţenii români sunt îndemnaţi să denunţe orice suspiciuni în acest domeniu.

"Ţinta principală a unei activităţi de spionaj este persoana care, prin statut şi atribuţii profesionale, are acces la informaţiile de interes pentru o entitate străină, care poate influenţa luarea unor decizii sau deveni un canal de transmitere a unor mesaje în detrimentul intereselor naţionale.

Şi pentru că semnalările venite din partea ta pot fi uneori vitale în prevenire, te rugăm să accesezi şi informaţiile din secţiunea Ce poţi face tu, disponibilă aici", precizează SRI pe Facebook.

Serviciul Român de Informaţii i-a îndemnat pe români, la finalul lunii august, ca atunci când cineva este abordat insistent de persoane necunoscute să semnaleze prompt acest lucru autorităților competente.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite