Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol total la prima ediţie a Cupei XOX Gym

Spectacol total la prima ediţie a Cupei XOX Gym
Comentează 0

În prezenţa a peste 500 de spectatori şi peste 60 sportivi, la Sala Sporturilor a avut loc prima ediţie a Cupei XOX Gym, Open Banat & Transylvania. Pe lângă reprezentanţi din Arad, Timişoara, Craiova, Reşiţa, Satu Mare, Constanţa, Tg. Jiu etc., la concursul de din oraşul nostru au fost prezenţi si sportivi din Italia, Ungaria şi Serbia.

Concursul a debutat cu un dans oferit de Salsa Fever şi un moment cu totul special, respectiv retragerea din concursuri de fitness a lui Eugen Kantor, în vârstă de 69 de ani, sportiv arădean, care în 1992 primeşte distincţia de maestru al sportului, având în palmares peste 30 de concursuri naţionale şi internaţionale câştigate.

În cadrul concursului cele mai importante premii au fost câştigate de către Peter Molnar (Ungaria) – Overall Bodybuiding (premiu de 1000 euro), Abbiuso Lorenzo (Italia) – Overall Men's Sport  Physique - sportiv şi trainer la XOX Gym (premiu de 400 euro) şi Madarasz Kitti (Ungaria) – Overall Women Physique. S-au mai acordat şi 12 premii de câte 100 euro câştigătorilor de la fiecare categorie în parte.

“Sunt mândru de sportivii noştri de la XOX Gym, care au obţinut doua locuri IV, prin Andrei Scorţar la Senior Men Bodybuilding până în 70 kg şi la diferenţă de doar un punct de podium prin Alexandra Ioana Luca (la prima participare la un concurs de fitness), locul 3 Urdaş Calin, având o concurenta acerbă în proba de Bodybuilding până în 80kg, locul 3 Pană Gheorghiţa, la categoria Women’s Athletique & Muscular, locul II Cătălina Alupoaiei, la prima participare, la categoria Women’s Model Physique şi un loc I şi în acelaşi timp Overall a primit Lorenzo Abbiuso, sportiv arădean de naţionalitate româno-italiană. Totodată aş vrea să felicit toţi sportivii participanţi şi să le comunic că îi aşteptam şi anul viitor la Arad, pentru un concurs mult mai spectaculos decât acesta. Mulţumesc domnului preşedinte WBPF Axel Bauer (Austria), echipei de albitri străini şi partenerilor noştri pentru participare şi implicare, şi nu în ultimul rând echipei formată din staff-ul XOX, organizatorilor şi publicului arădean”, spune Constantin Bîşcă, patron al XOX Gym şi organizator principal Cupa XOX Gym.

De amintit că cele două fete aflate la prima participare, au fost antrenate de Constantin Bîşcă, iar cei doi băieţi sunt antrenori ai sălii XOX Gym. Să mai spunem că la categoria Men's Sport Physique peste 1,80 m a cîştigat tot un arădean, Emil Bălan.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite