Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi arădeni s-au remarcat la Cupa Triumf la Powerlifting

Doi arădeni s-au remarcat la Cupa Triumf la Powerlifting
Comentează 3

Sâmbătă s-a disputat a opta ediţie a Cupei Triumf la Powerlifting. Doi arădeni au obţinut rezultate foarte bune. Edmond Misăraş a reuşit performanţa ca la categoria 110+ să împingă în poziţia culcat 250 kg, în timp ce colegul său Adrian Herţa a împins 190 kg, la categoria 110 kg, rezultate omologate de arbitrii. Ambii sportivi isi fac antrenamentele la XOX Gym, sala de sport pe care au şi reprezentat-o la competiţia de la Moineşti!

“Sunt mandru că avem în Arad astfel de sportivă ca Eddy şi Adi, care ne reprezintă cu mândrie la concursuri în care primează forţa fizică. Rezultatele au fost obţinute de cei doi după ore întregi petrecute zilnic în sala. Unul dintre motto-urile noastre preferate este NO PAIN, NO GAIN (FARA DURERE NU E CASTIG), motto ce ne duce cu gândul că pentru rezultate bune e nevoie de un antrenament dur. Astfel de antrenamente fac şi cei doi sportive ce ne au reprezentat sala şi oraşul”, spune Constantin Bîşcă,  organizatorul Cupei XOX si proprietar al salii XOX

Altfel, la ediţia din aces an a Cupei XOX, ce va avea loc pe 1 octombrie, este aşteptat să participe modelul Gal Ferreira Yates, care va realiza şi seminarii pentru concurenţi şi în special pentru sportivii arădeni. Tot la acest eveniment va participa cu seminarii şi Peter Molnar, deţinător al titlului de Mister Univers şi câştigător al primei ediţii a Cupei XOX!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite