Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UN NOU CONCURS, O NOUĂ PROVOCARE PENTRU TOȚI PASIONAȚII DE FITNESS DIN ARAD

Provocarea lunii septembrie pentru pasionatii de fitness din Arad vine din partea unei scoli de fitness in parteneriat cu una dintre cele mai mari sali de fitness din Arad, la concursul Fitness Challenge by Fitness Education School & XOX Gym Arad.

UN NOU CONCURS, O NOUĂ PROVOCARE PENTRU TOȚI PASIONAȚII DE FITNESS DIN ARAD
Comentează 0

Fitness Education School – una dintre cele mai mari scoli de formare profesionala in domeniul sportiv impreuna cu XOX Gym Arad organizeaza Fitness Challenge Day in data de 17 Septembrie 2022.

Invitam toti pasionatii de fitness ( femei si barbati ) la acest eveniment sportiv, care se va desfasura din data de 17 Septembrie, ora 15:00 la sala XOX Gym Arad situata in – Calea Romanilor 35-37, in zona de Outdoor.

Vor fi 2 probe, una pentru barbati si una pentru femei.

1) Proba masculina – BENCH PRESS – de forta in regim de rezistenta – fiecare participant va executa aceasta proba cu numarul de kg rezultate in urma cantaririi, iar castigatorul va fi cel care are cel mai mare numar de repetari executate complet.

Exista 2 categorii de concurs : -85kg si + 85kg

Castigatorii locului 1 de la cele 2 categorii, se vor “duela” intr-o proba individuala numita Man Maker in care vor face cat mai multe repetari corecte in limita a 2 minute.

Proba de Man Maker este un complex de exercitii pe care sportivul il executa cu 2 gantere de cate 10kg tinute in maini.

Mod de executie : se imping ganterele deasupra capului, apoi se coboara in genuflexiune pana jos, ganterele se aseaza pe sol, se executa o flotare, apoi se sare cu genunchii la piept, se ridica in picioare si se reia exercitiul pana la finalizarea celor 2 minute.

Castiga cel care are numarul de repetari mai mare, executate corect.

2) Proba feminina – GENUFLEXIUNI – cu o gantera de 15 kg, tinuta la piept, se executa o genuflexiune complete, fundul atingand stepper-ul.

Castiga cea care are numarul de repetari mai mare, executate corect.

Inscrierile se fac la receptia salii de fitness Xox Gym - Calea Romanilor 35-37 – pe baza buletinului, se va complete cererea de inscriere la concurs si declaratia pe proprie raspundere de participare la eveniment.

Inscrierea se face MAXIM pana pe 10 SEPTEMBRIE 2022

Arbitri competitie : Cristi Borcos & Radu Boldizar

TAXA DE PARTICIPARE ESTE GRATUITA !!!

Castigatorii vor avea parte de premii in valoare de peste 6000 ron reprezentand Cursuri de Instructor Fitness & Personal Trainer, Tricouri Antrenament, Genti Antrenament, Abonamente sala fitness.

Fitness Education School este una dintre cele mai apreciate scoli de Fitness din Romania, organizand cursuri de formare profesionala ( Fitness, Nutritie si PsihoNutritie ) de peste 8 ani de zile, in 14 orase din Romania, avand o echipa de peste 30 de formatori cu experienta.

XOX Gym este una dintre cele mai performante Sali de fitness din Arad, avand o suprafata de peste 1500 mp cu un numar de peste 300 de aparate de fitness.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite