Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clubul Sportiv XOX GYM Arad s-a prezentat cu succes la Campionatul național de culturism și fitness de la Sibiu

Clubul Sportiv XOX GYM Arad s-a prezentat cu succes la Campionatul național de culturism și fitness de la Sibiu
Comentează 1


Desfășurat săptămâna trecută , la sala Transilvania  din  Sibiu, Campionatul Național de culturism și fitness ifbb s-a încheiat cu două rezultate foarte bune a sportivilor de la Clubul XOX GYM Arad.

Astfel, Constantin Bișcă, inima și sufletul acestui club a obținut medalia de bronz la categoria +80 kg sistem Open, iar soția lui Adriana Bîșcă,finalistă la Campionatul României, locul V .

 

Sunt fericit și încântat că am reușit să facem cunoscut iubitorilor acestui gen sportiv , clubul nostru în primul rând apoi, orașul Arad. Suntem mândri că munca noastră ( care nu e deloc ușoară) de la antrenamente precum și la dietele , pe care trebuie să le ținem cu strictețe, au dat roade. Ne pare rău că talentata Anamaria Lazăr, nu a putut concura la categoria junioare, munca ei de luni de zile fiind anulată de o afecțiune  stomacală chiar în perioada concursului. O știm pe Aanamaria o luptătoare, ea nu va renunța și sigur vezi mai auzi de performanțele ei” , a declarat Constantin Bîșcă.

”Vreau să mai adaug faptul că a trebuit să duc o muncă de lămurire cu soția mea pentru a o atrage în acest miraj de pregătire a trupului și după multe luni de antrenament , iată că a ajuns pe trepata a V-a a unui campionat național. Mai am un proiect îndrăzneț pe care aș dori să-l finalizez. Doresc să organizez  în Arad, în premieră , Cupa României la culturism și fitness , iar în săptămânile care urmează voi încerca să popularizez acest sport în rândurile elevilor prin deplasări la școli și demonstrații în sălile de sport ale acestora”, a încheiat Costel Bîșcă.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite