Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sold out la spectacolele programate în week-end la teatru

Sold out la spectacolele programate în week-end la teatru
Comentează 0

Toate biletele pentru  cele doua spectacole ,, Cerere în căsătorie” și ,,Totul despre femei” care vor avea loc sâmbătă și duminică la teatru au fost epuizate de câteva zile. Cele două spectacole se  bucură, încă de la premieră,  de aprecierea publicului și la fiecare reperezentație sala teatrului s-a dovedit neîncăpătoare pentru publicul spectator. Drept dovadă este faptul că și de această dată aceste spectacole vor fi jucate cu casa închisă.

Astfel, pentru  ziua de sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19,00  este programat la  sala Studio, spectacolul ,,Cerere în căsătorie” după A.P. Cehov, în traducerea și adaptarea scenică a lui Florin Covalciuc. Actorii din distribuția acestui spectacol sunt Angela Petrean – Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc.

Duminică, 21 februarie, tot la sala Studio și tot de la ora 19,00 va avea loc spectacolul ,,Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. Din această   distribuție fac parte îndrăgitele actrițe  Adriana Ghiniță, Dorina – Darie Peter și Liliana Balica. Decorul este realizat de Onisim Colta iar costumele sunt semnate Oana - Cătălina Văran. Cei care nu au reușit să-și cumpere bilete trebuie să știe că, cele două spectacole vor fi  programate și  în perioada următoare, primul dintre ele, ,,Totul despre femei” va avea  următoarea reprezentație  joi, 25 februarie, de la ora 19,00.

C. P.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite