Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ȘOCANT! Ce a pățit soțul unei nimfomane după ce a refuzat să facă dragoste cu ea

Dacă refuzi să faci sex cu o nimfomană, rişti să ajungi la spital. Nu este de glumă în cazul relaţiilor cu femeile avide de sex, spun chiar medicii. O poate dovedi un şofer de taxi care şi-a refuzat soţia pentru că era prea obosit.

ȘOCANT! Ce a pățit soțul unei nimfomane după ce a refuzat să facă dragoste cu ea
Comentează 1

O gospodină de 28 de ani din India a avut o reacție șocantă în momentul în care soțul a refuzat partida de sex pe care aceasta și-o dorea cu nerăbdare.

Rita Yadav a luat un cuțit de bucătărie și i-a secţionat partenerului penisul, scrie Daily Mail. Chirurgii care l-au preluat pe nefericitul soț l-au operat timp de 5 ore pentru a-i putea reatașa organul sexual, acesta fiind în afara pericolului în prezent.

Înainte de a recurge la acest gest, soția și-a mai violentat șotul, Ved Prakash, care este șofer de taxi, dându-i în cap cu o piatră de polizor. Motivul a fost acelaşi:

După ce i-a tăiat sexul, Rita și-a încuiat șotul în baie, apoi a mers la poliție și le-a povestit acestora grozăvia, motivând că s-a răzbunat întrucât cei doi nu au mai avut relații intime de 10 ani din cei 11 de când sunt căsătoriți.

Femeia a mai declarat că și-ar fi dorit cu disperare copii, însă Ved a refuzat să se apropie de ea. Ba, mai mult, îi spunea adesea că o urăște și că se va duce la alte femei.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite