Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şocant: a trăit 20 de ani în casă cu cadavrul fiului despre care credea că a părăsit-o!

Şocant: a trăit 20 de ani în casă cu cadavrul fiului despre care credea că a părăsit-o!
Comentează 0

O femeie rămasă fără vedere în urma unui accident tragic petrecut cu mulţi ani în urmă, îşi trăia ultimele zile rămase, singură, în casa în care locuia după moartea soţului său. A avut doi copii, unul murise în 2003, la vârsta de 38 de ani, iar de celălalt nu mai ştia nimic, credea că o părăsise. Rudele Ritei Wolfensohn au decis că ar fi mai bine să o interneze într-un azil de bătrâni. 

Când au intrat în locuinţa femeii, Joseph Buchman şi Josette au avut un adevărat şoc, nemaivizitând-o de foarte multă vreme până atunci. În casa femeii mirosul era extrem de greu de suportat, însă, după ce au reuşit să o interneze pe Rita, au decis să îi cureţe locuinţa. Când au ajuns la etaj au găsit într-o cameră retrasă un schelet "îmbrăcat" cu cămaşă, blugi şi sosete. Au chemat Poliţia. 

După o anchetă amănunţită şi multe teste, autorităţile au ajuns la concluzia că scheletul aparţinea fiului său. Se pare că femeia nu ştia că băiatul său murise. Rita a declarat poliţiştilor că, în tot acest timp, a trăit cu impresia că băiatul ei pur şi simplu o părăsise, lăsând-o pradă bolii, bătrâneţii şi gândurilor negre.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite