Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SISTEMUL ISIC, LA U.V.V.G. ARAD

Debutul anului universitar 2022-2023 la universitatea noastră a fost marcat de implementarea sistemului ISIC (International Student Identity Card). ISIC este singurul student ID card care atestă, la nivel global, statutul de elev, student, masterand sau doctorand. ISIC este un proiect UNESCO și este singura legitimație studențească recunoscută oriunde în lume. Aproximativ 6.000.000 de studenți, elevi și cadre didactice sunt în comunitatea ISIC, iar din acest an, și studenții noștri.

SISTEMUL ISIC, LA U.V.V.G. ARAD
Comentează 0

În curând, accesul în campusul universitar se va face prin apropierea cardului de cititorul situat în punctul de acces, astfel că se realizează și controlul accesului studenților și profesorilor în incintă.

Reducerile oferite prin acest card sunt aplicabile la retaileri cunoscuți din țară (Carrefour, WorldClassGym, KFC, Sephora etc) și site-uri de shopping online. Beneficiile constau în importante reduceri, în peste 140.000 de locații din aproximativ 130 de țări, la obiective turistice (muzee, sit-uri, biblioteci etc), transport, cazări, cafenele, restaurante si multe altele.

Implementarea sistemului a început încă din această vară, în scurt timp toate cardurile nominale urmând a fi înmânate studenților și cadrelor noastre.

Rectorul U.V.V.G. Arad, Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci : „Sistemul de carduri ISIC este singurul care oferă studenților și cadrelor didactice un statut internațional. De la prima prezentare în Conferința Națională a Rectorilor, m-a atras flexibilitatea, eficacitatea dar și siguranța, atât a sistemului de acces cât și a cardurilor, care vin însoțite de multe beneficii și reduceri la obiective culturale, turistice și comerciale. Investiția a fost bine primită de comunitatea noastră academică și de studenții universității noastre, ceea ce mă bucură! Implementarea acestui sistem face parte din strategia de digitalizare a U.V.V.G. Arad, care ne situează în topul universităților din România, reușind să ne aliniem la standardele internaționale.”  

https://www.isic.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite