Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep și fotbalul spaniol

Simona Halep și fotbalul spaniol
Comentează 0

Nu există zi fără vreo transmisie televizată a mai multor meciuri de fotbal. Cine iubește fotbalul și bineînțeles  pariorii urmăresc zi de zi, noapte de noapte partidele din Primera divizion ( La Liga), Premier ligue sau din campionatul italian, canalele Digi sau Dolce oferindu-ne acest prilej.
Se transmit și meciuri de tenis, baschet , handbal, volei, întreceri de schi sau snooker, deci, până nu vine vremea de grădinărit, tuns pomi sau alte treburi gospodărești, ochii noștri, ai celor despre vorbeam putin mai devreme, stau mereu ațintiți pe micul ecran.
Devenim , automat , specialiști, analiști , fani  ai unor echipe sau jucători și ...acum ajung la ceea ce rezumam în titlul acestui articol. Am observat în ultima vreme prestații sub așteptări ale echipelor din fotbalul spaniol , englez și francez , dar o revigorare a fotbalului italian , multă vreme etichetat ca unul plictisitor. Dacă Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, echipele de top ale spaniolilor afișează o anumită stare de oboseală, la fel ca și Manchaster United, Liverpool, Arsenal ( singura care mai ține steagul sus fiind Chelsea), iată că Juventus, Inter, Milano, Lazio, Napoli vin cu energii ascunse  făcând din campionatul italian  unul cu foarte multe goluri.
O situație asemănătoare o găsim și în tenis, Halep părăsește des  și devreme marile competiții mondiale, Murray, Federer , chiar si Nadal, să nu mai vorbim de Verdasco, Wawrinka, Cicilc și alti  tenismeni cunoscuți , par obositi, din spate venind un Puille, Thiem, Nisikori, Dimitrov.
Noi , românii, încercăm să ne amăgim că Simona va câștiga un mare turneu, cu veșnicul ” lasă...poate data viitoare”, dar...
Poate vine pe ultima sută...Marius Copil. Of...ce patriot sunt.
 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite