Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şi-au cumpărat o casă în urmă cu 10 ani, dar nu au bănuit ce ascundea buncărul din gradină. Ce a descoperit această familie

Şi-au cumpărat o casă în urmă cu 10 ani, dar nu au bănuit ce ascundea buncărul din gradină. Ce a descoperit această familie
Comentează 0

O familie care traia de mai bine de 10 ani in casa lor din Wisconsin, SUA, a descoperit ca buncarul din gradina lor ascundea o adevarata surpriza, scrie LifeBuzz.

Cand s-au mutat in noua locuinta, in urma cu 10 ani, sotii Zwick stiau ca au un buncar in gradina, insa au crezut ca nu are niciun rost sa-l deschida, convinsi ca este gol.

Buncarul fusese construit in anii '60, de catre fostul proprietar, medicul Frank Pansch, ca masura de precautie in fata Razboiului Rece.

Inauntrul buncarului, sotii Zwick au descoperit o cutie in care se aflau lumanari, un furtun de gradina si o palnie, o cutie plina cu dulciuri, o carte de telefoane si alte provizii suficiente pentru a supravietui cateva saptamani.

Asemenea multor americani, Pansch se temea de un atac nuclear al Uniunii Sovietice, asa ca a construit buncarul pentru a se proteja de radiatiile nucleare, in caz de razboi.

sursa: stirileprotv.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide