Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea impresionantă a bătrânului care nu a mai ieşit din casă de 7 ani. Motivul este incredibil

Credeţi că aveţi probleme cu vecinii? Mai gândiţi-vă! 

Povestea impresionantă a bătrânului care nu a mai ieşit din casă de 7 ani. Motivul este incredibil
Comentează 0

35 de familii care locuiesc într-un bloc turn din Bârlad nu pot folosi liftul... din 1977. Atunci s-a defectat, iar locatarii nu s-au putut pune de acord timp de aproape 40 de ani pentru plata reparaţiei. Unii oameni spun că n-au ieşit din bloc de şapte ani.

Blocul din Bârlad a primit locatarii în 1976. Un an mai târziu, la marele cutremur, liftul s-a defectat. Discuţiile pentru reparaţia lui au început imediat, dar nu s-au soluţionat până acum. Tinerii care au luat în primire apartamentele sunt acum pensionari, unii şi cu probleme de sănătate.

"El stă numai acasă şi la geam. Atât. Îl duc de mână până în balcon şi atât. Din 2008 nu a mai ieşit din casă", a spus un vecin.

Vecinii de la primele etaje spun că nu au nevoie de lift şi refuză din 1977 să plătească partea lor de bani pentru reparaţii.

Blocul are 35 de apartamente, iar 27 dintre familiile care locuiesc aici nu sunt de acord cu repunerea liftului în funcţiune.

Fiindcă au trecut aproape 40 de ani de când s-a defectat, acum trebuie schimbată toată instalaţia, iar fiecare apartament ar trebui să plătească peste 1.000 de lei.

O situaţie asemănătoare este şi în blocul de lângă. Aici, după două decenii liftul a fost repus în funcţiune cu bani de la doar o parte din locatari. În clădirea cu opt etaje în care ascensorul este doar o amintire frumoasă s-au vândut apartamente cu doar 40.000 de lei din cauza acestei probleme.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide