Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și-a dezgropat fratele mort de un an pentru a demonstra o descoperire colosală. Ce a văzut când a deschis sicriul: ”Este nemuritor”

Un medic susține că a descoperit o tehnică prin care trupul unei persoane decedate se conservă perfect. Iar pentru a demonstra că experimetul a reușit și-a dezgropat fratele mort în urmă cu 13 luni.

Și-a dezgropat fratele mort de un an pentru a demonstra o descoperire colosală. Ce a văzut când a deschis sicriul: ”Este nemuritor”
Comentează 1

În imaginile apărute pe internet, medicul peruan Edgar Aranda poate fi văzut cum deschide sicriul în care se află Ramon. Martori sunt rudele medicului, care au văzut că trupul bărbatului s-a conservat perfect. 

Aranda a descoperit tehnica după 10 ani de experimente la care au participat și studenții facultății unde predă. Sângele persoanei decedate este înlocuit cu un mix de substanțe chimice pe care medicul vrea să-l păstreze deocamdată secret. 

”Este ca și cum fratele meu nu ar fi plecat niciodată dintre noi, ca și cum ar dormi. Nu există schimbări morfologice la nivelul părului, epidermei sau unghiilor. Într-un fel este nemuritor”, a spus Aranda. 

Medicul din Peru studiază acum metode prin care metoda lui să poată fi aplicată la scară largă.

sursa: antena3.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite